Links
Comment on page

Autórablás

Illegális frakciótagok számára elérhető a szerveren az autórablás is. Az autókereskedés előtt található két bemutatójárművet van lehetőség eltulajdonítani. (Rendszámuk "CSHOP-...", valamint az ajtajánál lakat ikon jelzi, hogy rabolható)
A rablás elkezdéséhez szükségünk van egy illegális frakciótagságra, feszítővasra, megfelelő elő-RP-re, valamint a rablás csak abban az esetben kezdhető el, ha van szolgálatban legalább 5 rendvédelmi tag.
Ha minden szükséges dologgal rendelkezünk, az egyik eltulajdonítható jármű bal első ajtajához kell közel állnunk, majd kurzor módban (M betű) rá kell kattintani a bal első ajtóra a feltörés megkezdéséhez. Ekkor az autó riasztója bekapcsol, bejelez a rendvédelemnek, valamint elindul egy guitar hero stílusú minigame, amiben nem sokszor lehet hibázni, különben a rablás sikertelen, és kezdhetjük előröl.
Ha sikerült felfeszíteni az ajtót, akkor már csak le kell szállítani az autót a dealerhez, ezt a rendszer a térképen egy kék blippel fogja jelezni, hogy épp hol található. A leszállításra 10 perc áll rendelkezésre és csak az tudja eladni a dealernek, aki feltörte az autót. Az autó állapota fontos lesz, hiszen ha sérült autót viszünk, úgy kevesebb pénzt fogunk érte kapni.
Amennyiben el lett tulajdonítva egy autó, annak a helyén 5 óra múlva fog újraspawolni egy másik. A rabolható autók típusa teljesen változó lehet.