Links
Comment on page
🇨🇭

Vízimentő

Los Santos tengerpartjain bizony sok a fürdőző, sokan túl bátran, túl messzire merészkednek a parttól a vízben. Feladatod, hogy figyelj rájuk, és ha látsz egy bajbajutott embert, mentsd ki a motorcsónakoddal! Lehet, hogy még a kórházba is el kell szállítanod…
Munkafelvétel után menjünk el a Marina Beach-re, a blippel megjelölt CP-nél pedig vegyük fel a munkajárművünket, ami egy motorcsónak lesz.
Amint beszálltunk a motorcsónakba, már meg is jelöli a rendszer egy rózsaszín blippel a fuldokló embert, akit ki kell mentenünk a vízből.
Közelítsük meg a fuldoklót a csónakkal, majd elindul egy minigame. A minigame lényege, hogy a csúszka ne csússzon le kétoldalt, tehát maradjon középen. A minigame az A és D billentyűkkel irányítható, de vigyázzunk, mert nagyon érzékeny, tehát csak apró billentyűlenyomások szükségesek.
Amennyiben sikeresen teljesítettük a minigamet, a fuldokló felkerül a csónakra, ezután vigyük ki a partnál megjelölt CP-be, a CP-be állva a fuldokló kimászik a partra.
Amikor a fuldokló a parton van, kattintsunk rá, ekkor két lehetőség fordulhat elő:
  • Nincs további segítségre szüksége a fuldoklónak, így megkapod tőle a jutalmad.
  • További segítségre van szüksége
Amennyiben további segítségre van szüksége, abban az esetben kapni fogunk egy autót, amit a térkép meg is jelöl nekünk egy blippel. Fussunk el az autóért, majd menjünk vissza a fuldoklóért, és szállítsuk el a kórházba.
A kórházba szállítása után megkapod a fizettséged, és visszaszállítanak a partra.