Links
Comment on page

Olajszállító

Az olajszállító feladata a feltankolt nyers olaj elszállítása feldolgozásra a partnerekhez, az olaj finomítása, majd szállítása a megrendelőknek.
Munkafelvétel után Blueberry-be kell mennünk az olajszállító telepre munkajárművért. Ehhez álljunk bele Blueberry telepen a CP-be, és igényeljük le a munkajárművünket. Ezután megjelnik egy újabb CP, amibe bele állva megkapjuk a fuvarlevelünket.
A fuvarlevelünkön látjuk az elvégzendő feladatokat. Első lépésként el kell mennünk a szomszéd olajkitermelő telepre, itt meg kell tankolnunk az autót. Az olajkutak mellett látható a földön egy zöld téglalap, ebbe megfelőlen be kell állnunk az autóval, majd az E gombot megnyomva megkezdhetjük a tankolást.
A tankolásnál az olajnyomás változó, így nem ugyanannyi időbe telik folyamatosan a tankolás.
Tankolás után át kell vinnünk Flint County-ba, az olajfinomító üzembe az olajat. Ha odaértünk a telepre először a jobb oldali leeresztő tartályokhoz kell beállnunk az olajszállítóval, ugyanúgy egy zöld keretbe, és ugyanúgy az E gomb lenyomásával tudjuk leereszteni a finomítatlan kőolajat.
Ha leeresztettük, már csak fel kell tankolnunk a finomított olajat a szemközti tartályoknál. Ezután már csak a fuvarlevélen kell megnéznünk a címet, ami az utolsó célállomás lesz. A célállomáson a fentebb már bemutatott folyamattal tudjuk leengedni a finomított kőolajat, ekkor már a fizetésünket is megkapjuk.
Ha már leszállítottuk az árut, menjünk vissza Blueberrybe a kezdőponthoz, és vegyünk fel egy újabb fuvarlevelet.