Links
Comment on page
🔧

Szerelőtelep

Elhelyezkedés

  • Los Santosi telephely: Los Santosi telephelyünk Marina beach-hez közel található, a térképen csavarkulcs ikon jelzi.
  • San Fierroi telephely: San Fierroi telephelyünk Garciaban található, szintén egy csavarkulcs ikon jelzi a térképen.
Los Santosi szerelőtelep

Autók és motorok szereltetése

Járműveink szereltetésére két mód van.
  1. 1.
    Van elérhető szerelő: ebben az esetben csak Los Santosi telephely üzemel, itt van lehetőséged szereltetni. Az autódat egy másik játékos fogja megjavítani ilyenkor. Ez a fajta szereltetési mód olcsóbb. Van lehetőséged forgalmi engedélyt, vagyis a forgalmi engedélyhez szükséges műszaki adatlapot kérni, illetve olajcserét is kérhetsz.
  2. 2.
    Nincs elérhető szerelő: ebben az esetben mindkét szerelőtelep üzemel, ahol zöld CP-ket találsz. A zöld CP-be csupán bele kell állnod a járműveddel, és megjavítja. Amennyiben olajcserés a járműved, úgy az olajat is kicseréli, bár nem lesz olyan hosszú távra elég, mintha szerelő cserélné.

Műszaki adatlap / forgalmi engedély

Műszaki adatlapot szerelők tudnak neked készíteni, amit a városházán kiválthatsz, és megkapod a forgalmi engedélyed

Olajcsere

Olajcserét szerelő és a CP is tud végezni.
Amennyiben szerelő végzi az autódban vagy a motorodban az olajcserét, úgy 2500 kilóméterre elegendő friss olaj kerül a járművedbe.
Ha nincs elérhető szerelő, és CP-nél szerelteted a járműved, akkor a CP csak abban az esetben cserél olajat, ha már nagyon szükséges.

Hogyan lehetsz autószerelő?

Ahhoz, hogy autószerelő legyél, csatlakoznod kell a Los Santos Autómentő vállalat frakcióba. További információkat itt találsz:

Hajók és helikopterek javítása

Hajók és helikopterek javítására két különböző szerelőtelep érhető el, a térkép ugyanolyan blippel jelzi a pozícióját, mint az autószerelő telep helyzetét, de ha a térképen ráhúzzuk az egeret a blipre, a megjelenő szövegbuborék kiírja a szerelőtelep típusát.
A hajók és helikopterek javítása egy szimpla CP-be állva történik. Ha beállunk a járművel a CP-be, a megjelenő menüben kiválasztható, hogy szereltetni vagy tankolni szeretnénk, esetleg átszínezni a járművet.