Links
Comment on page

Csatlakozás a szerverre

A NextGaming szervereire eredeti és tört GTA: San Andreassal is csatlakozhatsz, bár senkit sem biztatunk a kalózkodásra. Fontos, hogy a klasszikus San Andreas játékkal rendelkezz, az új Definitive Edition-nel nem tudsz felcsatlakozni.

1. lépés:

GTA: San Andreas letöltése, és telepítése. Az alapjátékot beszerezheted rengeteg helyről, mindegyikkel működik a Multi Theft Auto kliense.

2. lépés:

Az MTA:SA kliens letöltése. Ahhoz, hogy a szerverre tudj csatlakozni, szükséged lesz az MTA kliensre, amit ide kattintva tölthetsz le.

3. lépés:

Az MTA:SA kliens telepítése. A letöltött .exe fájlt indítsd el, majd elindul a telepítés. Szerencsére a telepítő magyar nyelvű, és az MTA kliens is, így nem lesz nehéz dolgod. Ha elindult a telepítő, először kattints a tovább gombra, másodszor az elfogadás gombra. A telepítés harmadik lépésénél kiválaszthatod, hogy mit szeretnél telepíteni, a felkínált beállítás neked teljesen megfelel, így kattinthatsz a tovább gombra. Az ötödik lépésnél azt kell kiválasztanod, hogy hová szeretnéd telepíteni az MTA:SA kliensét.
Fontos: Ne telepítsd az MTA:SA klienst olyan mappába, aminek a nevében ékezetes karakterek vannak!
A következő lépésként azt kell kiválasztanod, hogy hová telepítetted az alap GTA: San Andreas játékot. Ha nem módosítottad a telepítési helyét, akkor valószínűleg az MTA kliens alapbeállítása megfelelő lesz. Ezután már csak a telepítés gombra kell kattintani, ha feltelepült, kezdheted is a csatlakozást!

4. lépés:

Csatlakozás több féle képpen történhet.
  1. 1.
    Ha erre a hivatkozásra kattintasz, felcsatlakozol az RP szerverre: mtasa://ip.nextgamingrp.com:22003
  2. 2.
    Elindítod az MTA:SA klienst, majd megnyitod a szerverkeresőt. A szerverkeresőben az "Internet" fülre kattintasz, a szerverkereső ablak jobb oldalán találsz egy keresőmezőt, oda beírod a NextGaming szócskát. Ekkor a szerverkereső egy pár pillanat után kidobja a szervereinket, amire dupla kattintással elkezdesz csatlakozni.

Videós bemutató:

Problémád akadt a csatlakozás vagy a regisztráció során?
Keress fel minket Facebook vagy Instagram oldalunkon, vagy nyugodtan keress egy adminisztrátort vagy adminsegédet a Discord szerverünkön!