🏡Kertész

Ezt a munkát is a városházán van lehetőségünk elvállalni a munkáltató NPC-nél.

Ha elvállaltuk a kertész munkát, akkor Palominoban találjuk Engelbertet, a műszakvezetőt, egy zöld blip jelzi a térképen. Az NPC-re kattintva megkaphatjuk a feladatunkat.

Szükségünk lesz egy munkajárműre, azaz egy fűnyíróra is. Ezt Engelbert mellett a zöld CP-be állva kérhetjük le, a CP pozícióját egy munkajármű ikon is jelzi a térképen.

A műszakvezetőtől kapott feladatokat is a térkép blipekkel jelzi számunkra. Minden kertnél le kell vágni a füvet és meg kell öntözni a virágokat.

A fűnyírás folyamata:

Menjünk el a kerthez a fűnyírótraktorral, majd az X betű lenyomásával kapcsoljuk be a fűnyírót és menjünk végig a levágandó területen. Ezt a folyamatot addig végezzük, amíg le nem vágjuk az összes füvet. Ha egy területen levágtuk a füvet, a fű blipje eltűnik.

Figyeljünk arra, hogy a fűnyíró tartálya megtelhet. A tartály állapotát a képernyőn láthatjuk, ez a panel szabadon mozgatható a képernyőn.

Ha szeretnénk kiüríteni a tartályt, akkor szálljunk le a traktorról, kattintsunk rá, majd kattintsunk a közelünkben lévő szemetesre. A kukát szintén blip jelzi a térképen.

A fűnyírás után már csak a virágok öntözése maradt hátra. Keressük meg a blippel jelzett csapot a ház oldalán, majd kattintsunk rá. Ekkor megkapjuk a slagot a kezünkbe, majd célozzunk a földön a virágokra, és addig öntözzük, míg meg nem nőnek a virágok, és a blip el nem tűnik. Ha nem látjuk nőni a virágokat, akkor célozzunk újra.

Ha végeztünk a locsolással, akkor kattintsunk újra a csapra, ezzel eltűnik a slag a kezünkből.

Last updated