Ládakeresés / fegyver alkatrészek

Kész, összeszerelt fegyvereket prémiumpontból és más játékosoktól vásárolva lehet szerezni. A harmadik lehetőség viszont az, be kell szerezni a fegyverek alkatrészeit, amire az egyik opció a ládakeresés, vagy a fegyverhajó, majd ha rendelkezünk az összes alkatrésszel, akkor az Inventory craft menüjének segítségével kell összeszerelnünk a fegyvert.

A ládakeresés civilek számára is elérhető, viszont összeszerelésnél kiskalibert csak a bandatagok, nagykaliberű fegyvert pedig csak maffiatagok tudnak.

Mire van szükség?

Szükségünk lesz egy Reefer hajóra, amit a hajókereskedésben tudunk megvásárolni.

🚢pageHajókereskedés

Ládák keresése

Szonár

A hajó vezetőfülkéjében állva megjelenik a monitorunkon egy szonár. A szonárt kurzor módban (M billentyű lenyomása) bármerre tudjuk mozgatni. Mozgatáshoz nyomd le a bal egérgombot a szonáron, és helyezd el a képernyőn tetszőleges helyre.

A szonáron továbbá található két gomb is:

A számra kattintva tudjuk növelni illetve csökkenteni a szonár észlelési távolságát. Minél nagyobbra állítjuk, annál pontatlanabb lesz. Érdemes minél kisebbre állítani a távolságot, ahogy közeledünk a ládához. A ládát egy pötty jelzi a szonáron, valamint egy hangot is lejátszik számunkra a rendszer.

A hangszóró ikonra kattintva pedig ki és be tudjuk kapcsolni a szonár hangját.

Ládák kiemelése a vízből

Amennyiben a szonár jelzett, álljunk a lehető legközelebb a jelzett ponthoz a hajóval, majd álljunk meg teljesen. Ezután sétáljunk oda az emelőhöz, majd a vezérlőnél találunk egy gombot, amire kattintva a mágnes leereszkedik.

A mágnes csak akkor fog leereszkedni, ha pontosan álltunk be a hajóval.

Ezután a mágnes kiemeli a ládát jó esetben, de az is lehet, hogy valamilyen más fémhulladékot emel ki a vízből.

Amennyiben kiemeltünk valamit a vízből, a daru vezérlője mellett állva a gombokra kattintva eldönthetjük, hogy visszadobjuk a vízbe, vagy a hajó fedélzetére emeltük.

A hajóra maximum két darab láda fér fel.

Ládák kinyitása

A ládákat a térképen jelölt rák ikonnál tudjuk kinyitni, a piros CP-ben.

A kirakodáshoz álljunk a piros CP-be, ami automatikusan megtörténik, a tárgyakat pedig az Inventorydban fogod megtalálni.

Ócskás

A ládákban lehetnek kis értékű tárgyak is, mint például alkohol, vagy régi fémtárgyak. A régi fémtárgyakat lehetőségünk van leadni az ócskásnál, ami Angel Pine-ban található, a térkép egy kis kuka ikonnal jelzi a pozícióját.

Leadáshoz csak sétáljunk közel az ócskáshoz, és megtörténik az eladás.

Last updated